Hesarissa kritiikki, Ylen Areenassa haastatteluja

Kirjastani Painokoneet seis! Kertomuksia uuden journalismin ajasta (Teos, 2011) on ilmestynyt ensimmäinen kritiikki. Pekka Pekkalan arvio ilmestyi sunnuntaina 2.10. Helsingin Sanomissa.

Vanha kirjallisuustoimittaja ja kriitikko saa nyt tottua siihen, että oma teos on arvioitavana, mikä onkin minulle ihan oikein. Pekkalan arvio oli tosin niin positiivinen, ettei tässä nyt voi todeta minkään kosmisen oikeuden toteutuneen.

Olen joutunut totuttelemaan myös haastateltavana olemiseen. Ettäkö minun pitää vastata kysymyksiin, eikä vain esittää niitä? Yle Keski-Suomen toimittaja Arvo Vuorela teki puhelinhaastattelun ja Anna-Liisa Haavikko haastatteli Ylen Julkiseen sanaan. Molemmat ovat Ylen Areenassa kuunneltavina “toistaiseksi”.

Advertisements

About Johanna Vehkoo

Journo, speaker, fact-checker. Formerly Visiting Scholar at Wilson Center, Washington DC, and Fellow at the Reuters Institute for the Study of Journalism, Oxford University. Wrote a book about the future of quality journalism. Founder of award-winning startup Long Play. Blogs in both Finnish and English.
This entry was posted in Journalism, Literature, Painokoneet seis!. Bookmark the permalink.

1 Response to Hesarissa kritiikki, Ylen Areenassa haastatteluja

 1. Kiinnostuin kirjastasi ja odotan mielenkiinnolla, kun pääsen sen jossain vaiheessa lukemaan.

  Painokoneet seis – kirjaasi esiteltiin myös piristävän Ajankohtaisen kakkosen jaksossa – “Verkkomedia haastaa erkkomedian” 4.10.2011: http://areena.yle.fi/video/1317756165449
  Nähtävissä myös ulkomailla 3.11.2011 kello 20.00 asti.

  Harmin paikka, kun tuon Ajankohtaisen kakkosen ohjelma-aika ei antanut mahdollisuutta ruotia loppusuoralle edennýttä perustuslain “uudistamista” HE 60/2010 (LJL 3/2011) ja sen todellista vaikuttavuutta tarkemmin.

  Jostain ihmeen syystä Yle ja HS eivät ole uskaltaneet kirjoittaa auki (=kumota) 1§, 94, ja 95§ koplausta sekä niiden todellista vaikuttavuutta Suomeen ja suomalaisiin. Itse kiinnostuin aiheesta sosiaalisessa mediassa (SM) olleiden artikkeleiden kautta:
  http://www.promerit.net/2011/02/vltiosaantouudistus/

  Aurinko paistakoot, paikkansa pitävä tieto kulkekoot ja Suomen sisäiset Berliinin muurit murtukoot! Myös Suomen mediamaailmassa elantonsa saavien väliltä.

  Ystävällisin terveisin
  Salon Petri
  sosiaalinen media (SM)
  https://twitter.com/Suomi2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s